Museum Zoeken iStock 492960182

Nieuwbouw gestart

Streekmuseum-nieuwbouw-04.2015

Op maandag 27 januari 2015 werd om 16.00 uur het officiële startschot gegeven voor de nieuwe aanbouw van het Streekmuseum. Aanwezig waren wethouder Fiddelers. Loek Nieuwendijk, cultuurambtenaar gemeente, Ralph Lahay, architect, de projectleider en uitvoerder van de aannemersbedrijf BRM BOUW en namens het museumbestuur, Hugo Luijten, Jan Nijsten en Jan Pijpers.

Omdat het heel slecht weer was, werden er korte toespraken gehouden door Hugo en de wethouder. Als openingshandeling onthulde de wethouder de spandoeken met tekening van de nieuwbouw en uitvoerders van het project.
De start werd bezegeld met een handdruk van onze voorzitter Hugo Luijten met wethouder Fiddelers.

Inmiddels is de tuin afgegraven en kan spoedig met betonwerk etc begonnen worden.